Welkom bij Sfeerberg wonen & meer.

2 etages woongenot

BOXMEER – Bij Angala en Ivan van Sfeerberg in Boxmeer vind je ‘een berg sfeer’ zoals Burgemeester van Soest zo mooi verkondigde tijdens de officiële opening in september 2016. Sinds die tijd is er al veel veranderd.

‘We begonnen met alles op het gebied van inrichting met de focus op de landelijke woonstijl. We hebben de afgelopen jaren goed naar onze klanten geluisterd en denken dat we nu echt een verrassend, compleet en bovendien uniek aanbod bieden.
Op woongebied geeft onze styliste Marcha, advies aan huis en uiteraard staat ze u bij met advies in onze winkel. Momenteel hebben we diverse stijlen in meubels zoals modern, Cosmopolitan living,
landelijk maar ook stoer en industrieel bijvoorbeeld. Ons aanbod in accessoires, cadeautjes en hebbedingetjes is ook enorm gegroeid.

Naast de meubels hebben we ook de leukste cadeautjes op mooie cadeautafels. Producten van WoodWick, Lampe Berger, Bunzlau, 100 % leuk en Pineut, voor elke gelegenheid vanaf vijf euro. Dus voor gericht advies of juist gewoon even lekker snuffelen ben je meer dan welkom!’

Je vindt Sfeerberg in het prachtige pand aan Steenstraat 43 in Boxmeer.

Lentekriebels of lentecrisis…

Juist nu hebben wij u als klant ook hard nodig!

Bezoek aan onze winkel.
Afgelopen week hebben wij maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. We schudden even geen handen. In de winkel de gepaste afstand en wassen onze handen meer dan anders. Helaas met pijn in ons hart moeten we nu een stapje verder terug.

 

Onze nieuwe openingstijden zullen zijn,
dinsdag t/m zaterdag van 12.00-17.00 uur.

Verder bent u welkom op afspraak in onze winkel op andere dagen en tijden. Dan plannen wij de afspraak zo in zodat er verder geen klanten aanwezig zijn. Wilt u langskomen? Maak een afspraak. Hierbij wil ik graag benadrukken, voel u niet bezwaard. Ook wij hebben u nodig!

Wij geloven dat mensen juist gelukkig worden van decoratie in huis. Kan of wilt u het huis niet uit. Dan komen wij graag met ons busje on tour naar u toe 😊 (Mits er niemand verkouden is).
Denk daarbij aan accessoires en klein meubelen. Advies op maat.
Wij stijlen het af voor je. Studies laten zien dat een fijn en warm interieur noodzakelijk zijn voor een gezond en gelukkig leven. Vooral in een tijd dat we gevraagd worden zoveel mogelijk afstand te houden van elkaar en zoveel mogelijk binnen te blijven.

Heeft u vragen of wil u een afspraak plannen schroom niet.
0485-216314
Online bestellen kan ook www.sfeerberg.nl

Blijf gezond!
Liefs team Sfeerberg wonen en meer.