Welkom bij Sfeerberg woon & kado

2 etages woongenot en de mooiste kado's

BOXMEER – Bij Angala en Ivan van Sfeerberg in Boxmeer vind je ‘een berg sfeer’ zoals Burgemeester van Soest zo mooi verkondigde tijdens de officiële opening in september 2016. Sinds die tijd is er al veel veranderd. Sinds 1 februari 2021 hebben we ons pand uitgebreid met dat van de buren. Dus dubbele oppervlakte om de klant nog beter van inspiratie en advies te kunnen voorzien.

 

‘We begonnen met alles op het gebied van inrichting met de focus op de landelijke woonstijl. We hebben de afgelopen jaren goed naar onze klanten geluisterd en denken dat we nu echt een verrassend, compleet en bovendien uniek aanbod bieden. Momenteel hebben we diverse stijlen in meubels, zoals modern chique, Hotel chique, landelijk maar ook stoer en industrieel.

 

Denk daarbij aan Urban Sofa, Richmond, Haans lifestyle, Sevn, Eleonora, By-Boo, PTMD en Riverdale.

 

Ons aanbod in accessoires, cadeautjes en hebbedingetjes is ook enorm gegroeid.

 

Naast de meubels hebben we ook de leukste cadeautjes op mooie cadeautafels. Producten van WoodWick, Lampe Berger, Bunzlau, 100 % leuk, Tapparfum, voor elke gelegenheid vanaf vijf euro. Dus voor gericht advies of juist gewoon even lekker snuffelen ben je meer dan welkom!’

 

Je vindt Sfeerberg in het prachtige pand aan Steenstraat 43-45 in Boxmeer.

Bel of mail ons