Sfeervol voor het mooiste

Een huis kan niet zonder een interieur en accessoires. Kies een woonstijl die bij jou past, van landelijk tot klassiek tot industrieel en laat jouw interieur tot leven komen met de juiste meubels, woonaccessoires en kleuren. Laat je inspireren op deze pagina of kom gewoon eens langs in Boxmeer.

Advies aan huis

Bij advies aan huis komt een van onze stylisten bij u thuis om samen met u naar de mogelijkheden te kijken en deze door te bespreken. Wanneer uw interieur weerspiegelt wie u bent, zal u zich er thuis voelen en kunnen ontspannen. Bent u op zoek naar meer warmte, comfort en een interieur waar u en andere mensen graag zijn? Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw woonwens en geven interieuradvies dat bij u past.

*Binnen Boxmeer wordt er geen km-vergoeding gerekend. Buiten Boxmeer geldt een km-vergoeding van €0,25 per km.

Benieuwd wat u van ons en zo’n advies kunt verwachten? De laatste zaterdag van de maand geven wij u 20 minuten gratis interieur- en kleuradvies in onze winkel in Boxmeer, waar u gelijk inspiratie kunt opdoen. Maak van te voren wel even een afspraak voor het gratis advies op de laatste zaterdag van de maand.

Heeft u meer vragen over het advies aan huis maak dan een afspraak.

2D of 3D tekening

Door middel van een 2D of 3D tekening krijgt u een overzichtelijk beeld van een ruimte en hoe u deze kan gebruiken en inrichten. Op een 2D tekening worden o.a. meubels ingetekend zodat u een beeld krijgt hoe dit zal uitkomen in de ruimte. Samen met u bespreken we uw wensen door en maken op basis daarvan een 3D tekening. Hierdoor krijgt u een beeld van de mogelijkheden voor uw ruimte. U kunt zien hoe items en kleuren uitkomen en of u er een goed gevoel bij heeft. 

Moodboard

Wij stellen voor u een moodboard samen waarin uw smaken en stijlen naar voren komen. Het moodboard laat zien hoe je o.a. kleuren, accessoires en meubels kunt combineren. U kunt veel inspiratie en nieuwe ideeën uit het moodboard halen.

Lichtplan

Met het lichtplan wordt gekeken naar hoe en waar de verlichting het best geplaatst kan worden om de ruimte sfeervol maar zeker ook praktisch te maken. Er wordt ook gekeken welke modellen bij uw huis en bij uw stijl passen. 

Personal shoppen

Bij personal shoppen gaat u met ons mee naar een van onze leveranciers. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Tarieven interieuradvies

 

Advies aan huis:

– 1ste bezoek €35,00 (incl. btw) per uur (excl. km vergoeding).
– Vervolg bezoek €55,00 (incl. btw) per uur (excl. km vergoeding).
– Personal shoppen bij 1 van onze leveranciers (€55,00 per bezoek), bij aankoop van minimaal €1000,00 vervalt deze vergoeding.

Na een advies aan huis kunt u dit laten uitwerken volgens een van de onderstaande mogelijkheden:

2D tekening (2 opties) 125,00

Moodboard 50,00

Lichtplan 150,00

3D tekening 225,00

Pakketten:

Buiten een straal van 30 km berekenen we buiten de km-vergoeding van €0,25 per kilometer, €55,00 = per uur reistijd.